Partenerii nostri

4arte.ro este un site care îmbină informații și comentarii personale despre industria muzicală și de film, activitatea teatrală și lumea literară.

ecreator.ro este o revistă de cultură, simțire, educație și emoție românească și internațională.

Blog de recenzii și alte articole din sfera literară, creat din dorința de a promova cărțile bune în rândul cititorilor români

Citatepedia.ro este de peste 10 ani cel mai mare site românesc cu citate. Este cel mai vizitat site cultural-literar românesc, marcă înregistrată. În fiecare zi, zeci de mii de oameni vin să descopere noi idei și să trăiască surprinzătoare sentimente.

Din mansardă – Viața la curte privită din mansardă. Un blog personal despre casă, gradină, lectură, călătorii și alte mici plăceri

GoKID! este un calendar de evenimente și activități pentru copii și părinți. Oferă recomandări zilnice cu privire la locuri unde să ieși cu copilul, spectacole, ateliere și cursuri pentru copii, activități în casă și afară.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”