Vrei să facem schimb?

Vrei să facem schimb?

30,00 lei

Cele șapte povestiri psihoeducaționale vizează instruirea copilului cu privire la rezolvarea unor probleme din zona schimbului de obiecte – practică frecventă la vârsta preșcolară și școlară mică. Povestirile îi învață pe copii să aibă inițiativă, să negocieze, să empatizeze și să își respecte promisiunile.

Ilustrator: Elena Livia Drăgușoiu

Descriere

Problemele copiilor  – din sfera conflictelor relaționale, a planurilor de joacă neizbutite, a dorințelor rămase uneori nerealizate… – par deseori insignifiante prin raportare la problemele adulților, dar ele sunt realmente prezente în viața celor mici și sunt trăite intens, având consecințe de durată, în cazul în care nu sunt gestionate adecvat.

Practica schimburilor de obiecte se încadrează printre dificultățile preșcolarilor și școlarilor mici, dar devine o sursă de satisfacție pentru aceștia – pe măsură ce învață să abordeze tot mai convenabil astfel de schimburi.

Prin povestirile și jocurile propuse, ne dorim să îi însoțim pe copii în surmontarea celor mai frecvent întâlnite probleme din zona tranzacțiilor de care ei se preocupă, validându-le interesele specifice vârstei și susținându-i SĂ CREASCĂ.

Please follow and like us:

Informații suplimentare

Nr. de pagini

56

Data publicării

2018

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vrei să facem schimb?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: