Un zburător fără pene

Un zburător fără pene

20,00 lei

Zbrrr! O clipă de neatenție și puiul de dinozaur cade din cuib. Zburătorul novice e într-un maaare bucluc. Cu inima cât un purice, se îndreaptă rapid spre pământ. Începe o aventură contracronometru! Crezi că va reuși cineva sa-l salveze de la primejdie?

IlustratorEvantia Dirna

Categorie: Product ID: 2348

Descriere

Tu ai auzit peripeția zburătorului fără pene?

Tony și Viky, doi pui de dinozaur pterodactil, abia așteaptă să învețe să zboare. Nerăbdător și încrezător în propriile forțe, Tony începe să dea din aripi, exersând câteva mișcări văzute la mama și tata. Dintr-odată, se dezechilibrează și cade de pe stânca înaltă unde avea casa direct spre pământ.

Se răsucește în aer și se zbate, însă impactul cu solul pare iminent. Începe să regrete că nu a ascultat sfaturile părinților lui, care îi spuneau că mai are nevoie de câteva cursuri pentru a învăța cu adevărat să zboare. Va reuși, oare, să iasă din încurcătură?

„Un zburător fără pene” îl aduce în prim-plan pe Tony, un personaj nostim, a cărui grabă îl pune într-o situație ce pare fără ieșire. Povestea puiului de dinozaur constituie un punct de plecare în dezvoltarea unei discuții mai ample în cadrul căreia copiii să fie încurajați să se gândească la propriile năzbâtii, ce a condus la producerea lor și modul în care care au reușit să iasă din impas.

Cartea este potrivită intervalului de vârstă 3-8 ani și conține pagini de colorat.

Cartea este disponibilă și in următoarele librării:

Okian, Cărturești, Emag, Libris, Librărie.net, Librăria Mihai Eminescu, Libmag.ro

O puteți răsfoi aici:  La Două Bufnițe (Timișoara), Tutimi și Titoc (Cluj-Napoca), Libmag, Librăria Mihai Eminescu (București)

Please follow and like us:

Informații suplimentare

Numar de pagini

30

Data publicarii

2016

Dimensiuni

Inaltime 23cm Latime 18cm

Format

Necartonat

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Un zburător fără pene”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: