Trenulețul emoțiilor de peste zi

Trenulețul emoțiilor de peste zi

30,00 lei

Îţi propunem un joc psihoeducaţional, „Trenuleţul emoţiilor de peste zi”, conceput special pentru preşcolari şi şcolari mici. Jocul îţi dă posibilitatea de a-ţi învăţa copilul, într-o manieră agreabilă – etapele zilei (dimineaţă, prânz, după-amiază, seară, noapte) şi principalele emoţii plăcute/neplăcute – pe care acesta le poate trăi în cadrul etapelor menţionate.

Ilustrator: Elena Livia Dragusoiu

Descriere

Cu siguranţă îţi doreşti să construieşti o relaţie minunată părinte-copil. Îţi propunem un joc psihoeducaţional, „Trenuleţul emoţiilor de peste zi”, conceput special pentru preşcolari şi şcolari mici. Jocul îţi dă posibilitatea de a-ţi învăţa copilul, într-o manieră agreabilă – etapele zilei (dimineaţă, prânz, după-amiază, seară, noapte) şi principalele emoţii plăcute/neplăcute – pe care acesta le poate trăi în cadrul etapelor menţionate. Împreună, înainte de culcare, puteţi realiza sinteza zilei, copilul având ocazia de a-ţi povesti ce activităţi a desfăşurat şi cum s-a simţit în contextele respective (mai ales dacă aţi fost separaţi temporar, din diverse motive).

Puteţi să vă jucaţi „Trenuleţul emoţiilor” iar şi iar, pe covor sau la masă, având la dispoziţie imagini atrăgătoare, multe emoticoane, jetoane şi recompense. Cărticica îţi oferă si alte idei de activităţi (mai multe jocuri, scenarii de relaxare, poveşti terapeutice) din care copilul tău va învăţa cum să facă faţă emoţiilor neplăcute pe care le-a trăit, cum să se pregătească pentru un somn liniştit, cum să dobândească o încredere sporită în propria persoană şi cum să comunice deschis în familie.

Îţi transmitem invitaţia – “INTRĂ-N JOC!” şi te susţinem în crearea unei legături emoţionale temeinice cu micuţul tău.

Pentru mai multe jocuri și activități psihoterapeutice vă invităm să vizitați și blogul Dianei Tenciu.

Cartea este disponibilă și in următoarele librării:

Carturesti , Librarie.net , Libris.ro , Libmag.ro , Emag , Jucarii Vorbarete

Alte librarii: La Doua Bufnite (Timisoara), Tutimi si Titoc (Cluj-Napoca), Libmag (Bucuresti)

Please follow and like us:

Informații suplimentare

Număr de pagini

40

Data publicării

2017

Dimensiuni

H: 30cm l: 21cm

Format

Necartonat

Recenzia psihologului

Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți.

Lect. Univ. Dr. Mădălina Petrescu

Psihoterapeut principal, Formator-Supervizor

Please follow and like us:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trenulețul emoțiilor de peste zi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: