Povești cu dichis

Reducere!

Povești cu dichis

30,00 lei 20,00 lei

Vrei să afli cum a apărut firul alb-roșu pe care îl purtăm de mărțișor sau cum se poate învăța răbdarea cu ajutorul unei bobițe de coacăz negru? Te-ai întrebat vreodată dacă gândăceii de bucătărie știu să citească și dacă literele chiar i-ar putea ajuta cu ceva? Vrei să știi ce gândește un țurțure agățat sus, de ramura unui copac?

Categorie: Etichete: , , , , , Product ID: 3279

Descriere

Povești cu dichis este un volum dedicat tuturor celor ce îndrăznesc să zăbovească în lumea plină de posibilități a copilăriei, acolo unde fiecare lucru, oricât de mic și aparent nesemnificativ, e încărcat de magie, precum trifoiul cu patru foi.

Cele nouă povești sunt ele însele fermecate, având puterea de a transpune cititorul într-o lume nu doar poleită cu magie, ci și plină de povețe simple, dar meșteșugit prinse în crâmpeie de viață ce vorbesc despre modestie, prietenie, dragoste și speranță.

Ilustrații de Aniela Ariton

Please follow and like us:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Povești cu dichis”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: