Pachet promoțional Trenulețul emoțiilor

Reducere!

Pachet promoțional Trenulețul emoțiilor

60,00 lei 45,00 lei

Pachetul promoțional conține Trenulețul emoțiilor de peste zi, un joc psihoeducațional prin care copii învață principalele emoții, și Vrei să facem schimb?, o colecție de șapte povestiri psihoeducaționale despre schimburi între preșcolari și școlari mici.

Test
Test

Descriere

Trenulețul emoțiilor de peste zi este un joc psihoeducaţional conceput special pentru preşcolari şi şcolari mici. Jocul îţi dă posibilitatea de a-ţi învăţa copilul, într-o manieră agreabilă – etapele zilei (dimineaţă, prânz, după-amiază, seară, noapte) şi principalele emoţii plăcute/neplăcute – pe care acesta le poate trăi în cadrul etapelor menţionate. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

Vrei să facem schimb? este o colecție de șapte povestiri psihoeducaționale ce vizează instruirea copilului cu privire la rezolvarea unor probleme din zona schimbului de obiecte – practică frecventă la vârsta preșcolară și școlară mică. Povestirile îi învață pe copii să aibă inițiativă, să negocieze, să empatizeze și să își respecte promisiunile. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

Please follow and like us:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet promoțional Trenulețul emoțiilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: