Pachet promoțional povești cu animale

Reducere!

Pachet promoțional povești cu animale

50,00 lei 35,00 lei

Pachetul conține „Numele meu este Bruno” de Cristina Dumitru-Călinoiu și „Trambulina, bat-o vina” de Nicoleta Sibișan.

Descriere

Trambulina, bat-o vina! este o carte umoristică în versuri care prezintă o zi obișnuită din lumea unor animale neobișnuite. Cartea povestește aventurile unei girafe care ajunge din greșeală pe Lună, iar la final conține o secțiune cu informații pe înțelesul copiilor despre planetele din Sistemul solar. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

Numele meu este Bruno este o carte care prezintă viața unui câine adoptat. Cartea îi povestește aventurile ajutându-i pe cititori să descopere ce îl face pe un câine unic și ce își dorește un câine cu adevărat. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

 

Please follow and like us:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet promoțional povești cu animale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: