Pachet promoțional cărți de povești (3)

Reducere!

Pachet promoțional cărți de povești (3)

90,00 lei 70,00 lei

Pachetul promoțional conține „Numele meu este Bruno” de Cristina Dumitru-Călinoiu, „Nu mișca, nu respira, nu întreba: Aventura lui George în Siguropolis” de Marian Neguțu și „Povești cu dichis” de Valentina Mihaela Ghinea.

Categorie:
Product ID: 3913

Descriere

Nu mișca, nu respira, nu întreba: Aventura lui George în Siguropolis face parte din seria dedicată explicării teoriei inteligențelor multiple pe înțelesul copiilor. Însoțindu-l pe George în aventura din Siguropolis, un oraș unde sunt interzise întrebările fără răspuns clar, copiii descoperă importanța inteligenței existențiale. Acest tip de inteligență reflectă înclinația pentru întrebări profunde despre natura umană. Ei învață că nu există întrebări care să nu merite să fie puse și că nu putem cunoaște lumea cu adevărat și nu putem înțelege rostul nostru în viață decât prin întrebări aparent fără răspuns. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

Numele meu este Bruno este o carte care prezintă viața unui câine adoptat. Cartea îi povestește aventurile ajutându-i pe cititori să descopere ce îl face pe un câine unic și ce își dorește un câine cu adevărat. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

Povești cu dichis este un volum dedicat tuturor celor ce îndrăznesc să zăbovească în lumea plină de posibilități a copilăriei, acolo unde fiecare lucru, oricât de mic și aparent nesemnificativ, e încărcat de magie, precum trifoiul cu patru foi. Cele nouă povești sunt ele însele fermecate, având puterea de a transpune cititorul într-o lume nu doar poleită cu magie, ci și plină de povețe simple, dar meșteșugit prinse în crâmpeie de viață ce vorbesc despre modestie, prietenie, dragoste și speranță. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

 

Please follow and like us:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet promoțional cărți de povești (3)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: