Pachet promoțional cărți de povești (2)

Reducere!

Pachet promoțional cărți de povești (2)

65,00 lei

Pachetul promoțional conține Misterul din podul casei, scrisă de Ana Maria Ștefan și ilustrată de Sara Alexandra Gharazeddine, Trambulina, bat-o vina!, scrisă de Nicoleta Sibișan și ilustrată de Amandine Bănescu, și Un zburător fără pene, scrisă de Bianca Mocanu și ilustrată de Evantia Dîrnă.

Promoție valabilă între 25 Mai și 3 Iunie!

Descriere

Misterul din podul casei prezintă povestea a trei copii care ajung într-o zi în podul casei, un tărâm misterios unde se află un băiețel înconjurat de o lume plină de dulciuri din care nu mai poate scăpa fără un pic de ajutor. Împreună, personajele cărții trec prin aventuri savuroase și descoperă ce înseamnă prietenia și dărnicia. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

Trambulina, bat-o vina! este o carte umoristică în versuri care prezintă o zi obișnuită din lumea unor animale neobișnuite. Cartea povestește aventurile unei girafe care ajunge din greșeală pe Lună, iar la final conține o secțiune cu informații pe înțelesul copiilor despre planetele din Sistemul solar. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

Un zburător fără pene îl aduce în prim-plan pe Tony, un personaj nostim, a cărui grabă îl pune într-o situație ce pare fără ieșire. Povestea puiului de dinozaur constituie un punct de plecare în dezvoltarea unei discuții mai ample în cadrul căreia copiii să fie încurajați să se gândească la propriile năzbâtii, ce a condus la producerea lor și modul în care care au reușit să iasă din impas. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

Please follow and like us:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet promoțional cărți de povești (2)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: