Pachet promoțional cărți de povești (1)

Reducere!

Pachet promoțional cărți de povești (1)

57,00 lei

Pachetul conține Căluțul din margaretă, scrisă de Andreea Călinescu și ilustrată de Alexia Udriște, și Trambulina, bat-o vina!, scrisă de Nicoleta Sibișan și ilustrată de Amandine Bănescu.

Promoție valabilă între 25 Mai și 3 Iunie!
37,00 lei
20,00 lei
Categorie: Etichete: , , , Product ID: 2751

Descriere

Căluțul din margaretă prezintă povestea Selenei care își petrece verile îngrijind grădina cu flori a bunicii. În vacanța aceasta, însă, are parte de o vizită neobișnuită! În cea mai mare margaretă din grădină, îl întâlnește pe… Rază-de-Lună, un căluț mic cât să-ncapă într-o palmă. Acesta vine de pe Insula de Cristal, care acum este un tărâm lipsit de flori după ce o vrăjitoare, cam alergică la polen, le-a distrus pe toate! Povestea surprinde prietenia neașteptată dintre Selena și Rază-de-Lună, o amiciție ale cărei baze sunt încrederea, respectul și afecțiunea. Rezolvarea problemelor este la fel de surprinzătoare și menține vie atenția cititorului, care, la finalul cărții, va fi invitat să devină autor și să scrie propria versiune pentru două scene care se regăsesc în poveste. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

Trambulina, bat-o vina! este o carte umoristică în versuri care prezintă o zi obișnuită din lumea unor animale neobișnuite. Cartea povestește aventurile unei girafe care ajunge din greșeală pe Lună, iar la final conține o secțiune cu informații pe înțelesul copiilor despre planetele din Sistemul solar. Pentru mai multe detalii intră pe pagina produsului.

Please follow and like us:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet promoțional cărți de povești (1)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: