Pachet planșe psihoeducaționale

Reducere!

Pachet planșe psihoeducaționale

125,00 lei 100,00 lei

Pachetul promoțional conține toate cele 5 planșe psihoeducaționale din Colecția Intră-n joc! concepută de Diana-Mihaela Tenciu.

Categorie: Etichete: , , , Product ID: 2755

Descriere

Planșa Bărcuțele iertării este adecvată pentru orice copil pe care ne propunem să îl învăţăm să renunţe la supărare/dezamăgire/furie/ură – adică la emoţii neproductive şi să prefere iertarea, aceasta aducând linişte şi confort emoţional. Cu atât mai mult, planşa este utilă pentru copiii mai sensibili, care se supără uşor şi, din această cauză, rămân fără prieteni sau pentru copiii al căror consum afectiv este disproporţionat. Pentru mai multe detalii intrați pe pagina produsului.

Planșa Camionul cu abilități este însoțită de 12 stickere „saci”, având spaţii destinate scrisului, unde copilul/adultul va nota fiecare abilitate menţionată de către cel mic (avem în vedere abilităţi motorii, cognitive, emoţionale, sociale – adică ceea ce copilul reuşeşte să facă bine şi, totodată, facil,utilizându-şi achiziţiile şi înzestrarea nativă). Planşa este adecvată pentru orice copil pe care ne propunem să îl susţinem să evolueze, cultivarea încrederii în sine a copilului fiind un punct de plecare esenţial pentru întreaga viaţă. Pentru mai multe detalii intrați pe pagina produsului.

Planșa Pași pe drumul progresului este adecvată pentru orice copil pe care ne propunem să îl învăţăm să realizeze că, pentru a obţine rezultatul dorit, este nevoie să îşi structureze eforturile, să urmeze o serie de etape care îl conduc în direcţia la care visează, fiecare pas având un rol foarte important. Se întâmplă ca şi părinţii să uite uneori să aprecieze progresele copilului, fiind preocupaţi de rezultatul final, ori copilul are nevoie de încurajare pe parcursul drumului, fiecare pas luat ca atare fiind pentru el o reuşită şi meritând a fi remarcat. Pentru mai multe detalii intrați pe pagina produsului.

Planșa Ce admir la ceilalți este însoțită de 10 stickere „flori”, având spaţii destinate scrisului, unde copilul/adultul va nota numele persoanei la care cel mic admiră un aspect sau mai multe.  Planșa este utilă în lucrul cu orice copil pe care ne propunem să îl învățăm să gestioneze invidia,  să construiască interacţiuni umane sănătoase și să  tolereze pierderile/insuccesele. Pentru mai multe detalii intrați pe pagina produsului.

Planșa Lădița cu fapte bune este însoțită de 12 stickere „struguri”, având spaţii destinate scrisului, unde copilul/adultul va nota faptele frumoase realizate de către cel mic. Pe fiecare strugure va fi precizată o faptă remarcabilă. Prin urmare, cu cât vor exista mai multe fapte bune, cu atât lădiţa va conţine mai mulţi struguri. Planșa este utilă pentru creşterea încrederii în sine a copilului, încurajarea comportamentelor dezirabile ale acestuia, acoperirea nevoii de atenţie/apreciere, precum şi responsabilizarea copilului. Pentru mai multe detalii intrați pe pagina produsului.

Please follow and like us:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet planșe psihoeducaționale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: