Nu mișca, nu respira, nu întreba! Aventura lui George în Siguropolis

Reducere!

Nu mișca, nu respira, nu întreba! Aventura lui George în Siguropolis

30,00 lei 15,00 lei

Descriere

Cartea face parte din seria dedicată explicării teoriei inteligențelor multiple pe înțelesul copiilor. Însoțindu-l pe George în aventura din Siguropolis, un oraș unde sunt interzise întrebările fără răspuns clar, copiii descoperă importanța inteligenței existențiale. Acest tip de inteligență reflectă înclinația pentru întrebări profunde despre natura umană. Ei învață că nu există întrebări care să nu merite să fie puse și că nu putem cunoaște lumea cu adevărat și nu putem înțelege rostul nostru în viață decât prin întrebări aparent fără răspuns.

Ilustrații de Aniela Ariton.

Please follow and like us:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nu mișca, nu respira, nu întreba! Aventura lui George în Siguropolis”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

„Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

„Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. „

Please follow and like us:

„Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: