Fără porecle!

Fără porecle!

30,00 lei

O povestire psihoeducațională despre prietenie însoțită de puzzle și palete cu personajele pentru joc de rol. Povestirea îi ajută pe copii să aprecieze valoarea sprijinului reciproc și a comportamentului solidar și să manifeste respect și prețuire față de semeni. Totodată, povestirea evidențiează rolul fundamental ce le revine părinților în cultivarea acestor valori și exemplifică maniera în care familia poate îndruma copilul confruntat cu o dificultate socială.

Descriere

Ilustrator: Elena-Livia Drăgușoiu

8 palete

puzzle cu 16 piese

Please follow and like us:

Informații suplimentare

Nr. pagini

16

Format

21×21 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fără porecle!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: