Camionul cu abilități

Camionul cu abilități

25,00 lei

Planşa cu imaginea camionului este însoțită de 12 stickere „saci”, având spaţii destinate scrisului, unde copilul/adultul va nota fiecare abilitate menţionată de către cel mic (avem în vedere abilităţi motorii, cognitive, emoţionale, sociale – adică ceea ce copilul reuşeşte să facă bine şi, totodată, facil,utilizându-şi achiziţiile şi înzestrarea nativă). Planşa este adecvată pentru orice copil pe care ne propunem să îl susţinem să evolueze, cultivarea încrederii în sine a copilului fiind un punct de plecare esenţial pentru întreaga viaţă.

Descriere

Descriere: Planşă cu imaginea camionului și 12 stickere „saci”, având spaţii destinate scrisului, unde copilul/adultul va nota fiecare abilitate menţionată de către cel mic (avem în vedere abilităţi motorii, cognitive, emoţionale, sociale – adică ceea ce copilul reuşeşte să facă bine şi, totodată, facil, utilizându-şi achiziţiile şi înzestrarea nativă).

Planşa este adecvată pentru orice copil pe care ne propunem să îl susţinem să evolueze, cultivarea încrederii în sine a copilului fiind un punct de plecare esenţial pentru întreaga viaţă.

Beneficii: conştientizarea de către copil a propriilor abilităţi, creşterea încrederii în sine, a motivaţiei pentru activitate/pentru dezvoltare personală.

Sugestii de lucru: copilul este încurajat să pună în camion sacii cu abilităţile sale, acest exerciţiu-joc ajutându-l să îşi asume lucrurile pe care deja ştie să le facă. În cazul în care camionul nu se umple, copilul va fi susţinut să devină mai încrezător şi să îşi asume (noi) abilităţi, astfel încât să încarce camionul treptat.

Menţiune: Planşa poate fi utilizată şi cu grupuri mici de copii. De exemplu, atunci când se începe un proiect de grup, este important să se ştie cu ce resurse se pleacă la drum. Fiecare copil va pune în camion sacul cu abilitatea principală pe care o deţine, prin care crede că va contribui la realizarea proiectului. Astfel, copiii se vor motiva reciproc, ştiind că grupul lor are avantajul rezervorului plin cu aceste atuuri.

Please follow and like us:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camionul cu abilități”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: