Ghicitori pe tema autoorganizării

Ghicitori pe tema autoorganizării

Dacă ți-a plăcut poezia „Albinuța Axi învață să se organizeze” de Diana-Mihaela Tenciu, atunci sigur te vor distra și ghicitorile următoare scrise tot de ea pentru a-i încuraja pe copii să se organizeze mai bine.

Răspuns: coș de rufe
Răspuns: coșul de gunoi
Răspuns: suport
Răspuns: bibliotecă
Răspuns: pantofar
Răspuns: frigider
Răspuns: cutie
Răspuns: sertar
Răspuns: șifonier
Răspuns: sac

Dacă vrei să descarci ghicitorile sub formă de fișă A4, intră aici.

Dacă ți-au plăcut ghicitorile, încearcă și poveștile psihoterapeutice scrise de Diana-Mihaela Tenciu: Confuzie în mușuroiPunga cu jeleuriBucurieDe ce nu sunt și eu ca ea?Cine câștigă face cinste! sau Cameleonul Mada se strâmbă la educatoare și la colegi. Diana a publicat la Editura Cutiuța cu povești și o serie de cărți și materiale psihoterapeutice intitulată Intră-n joc!.

Please follow and like us:

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: