Întâmplări hazlii de Crăciun

Întâmplări hazlii de Crăciun

Anul acesta am lansat concursul de întâmplări hazlii de Crăciun. Mulțumim tuturor participanților pentru povestirile încântătoare și amuzante pe care le-au împărtășit cu noi!

Ieri am ales câștigătorii. Premiul publicului s-a dus către întâmplarea pusă în versuri de către Flory Matei:

„Anul trecut s-a întâmplat
Petreceam un Crăciun minunat
Sărmăluțele pe masă
Curățenie în casă
Două fete cumințele
Se jucau sub brad, și ele
Știau bine că de sărbătoare
Mâța în casă acces nu are
Fiind un pic cam năzdrăvană
Să nu facă vreo boacănă. 
Fetele s-au tot gândit
Și pisica în casî au primit.
Curioasă pisicuța mea
A gustat ți o sarma
Nu a fost prea încântată,
Dar am auzit de-o dată 
Un poc mare, ne-am speriat
Bradul nostru a leșinat
Pisicuța s-a gândit
Că e frumos împodobit
Și că bine s-ar juca
Dacă în vârf s-ar urca!
Bradul noi l-am ridicat
Și puțin l-am scuturat.
Am râs toți și ne-am distrat
Crăciunul a continuat!”

Al doilea premiu a mers către Amalia Soceleanu, care ne-a amintit de șotiile copilăriei și de bunici care ne iertau necondiționat:

„Întâmplarea mea de Crăciun este una hazlie și tristă în același timp, întrucât personajul principal nu mai este astăzi printre noi.
Era seara de 23.12, cu ceva ani buni în urmă. În noaptea de 23 spre 24, la ora 24, la mine la țară are loc colindul. Copii și adulți(indiferent de vârstă) se strâng cu toții (2-300) și merg la colindat din poartă în poartă. Femeile ies la poartă și îi așteaptă pe colindători cu ce au: covrigi, gogoși s.a.m.d. În acea noapte, bunica mea, ca de obicei, a ieșit să împartă covrigi colindătorilor. După ce au trecut toți colindătorii, am încuiat poarta, crezând că bunica este deja in casă. Greșit! Bunica rămăsese să „bârfească” împreună cu niște vecine, rămânând astfel la poartă. A strigat cu disperare la poartă, însă nu a auzit-o nimeni. A stat in frig cam o oră, până când, spre norocul ei, a venit tata de la serviciu și m-a sunat să deschid poarta. Noroc cu tata, altfel o găseam pe bunica om de zăpadă! ???”

Vă dorim sărbători cu bucurie și întâmplări hazlii!

Please follow and like us:

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: