Concurs „Scrie-i o poveste lui Moș Crăciun”

Concurs „Scrie-i o poveste lui Moș Crăciun”

De curând, Moș Crăciun ne-a făcut o confesiune. E atât de obosit de la împachetat cadouri cu elfii că nu poate să adoarmă noaptea. De fapt, circulă zvonul în fabrica de jucării că Moșul ia în considerare ca anul acesta să își ia concediu de Crăciun. Există, însă, o soluție! L-ar ajuta mult să citească câteva povești bune care să-i descrețească fruntea și să-l îmbie la somn.

Nu-l lăsăm pe Moșul la greu, așa că lansăm concursul “Scrie-i o poveste lui Moș Crăciun”!

Poveștile trebuie să aibă maxim 300 de cuvinte și să fie scrise drept comentarii la postarea referitoare la concurs de pe pagina noastră de Facebook. Tema poveștilor e la alegerea voastră, personajele la fel, numai să-I capteze atenția Moșului. Pot fi compuse în orice limbă (dar dacă inventați una nouă, trimiteți-ne și dicționarul😀), de autori și autoare cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Le așteptăm până pe 19 decembrie 2019, ora 23:59.

Avem și premii pe alese: un premiu de popularitate (pentru povestirea cu cele mai multe like-uri) și unul pentru cea mai bună povestire aleasă de echipa noastră în colaborare cu elfii lui Moș Crăciun. Premiile constau în 3 cărți la alegere și o surpriză 😀

Moșul abia așteaptă să se amuze și să-și încarce bateriile pentru noaptea de Ajun cu poveștile voastre!

Please follow and like us:

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: