Diana Mihaela Tenciu

Sunt psiholog cu drept de liberă practică, membru în Colegiul Psihologilor din România (specialităţi: Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Psihologie clinică). Pentru copii, îmi face plăcere să elaborez materiale psihoeducaţionale/terapeutice. “Trenuleţul emoţiilor de peste zi” constituie prima mea publicaţie din Colecţia “Intră-n joc!” – aflată în pregătire, la această editură.

Afișez toate cele 11 rezultate

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”