Concurs de citit

Concurs de citit

De ce?

Concursul îi încurajează pe copii să considere cititul o activitate distractivă și care poate fi întreprinsă oriunde și oricând. Beneficiile cititului sunt incontestabile. Printre acestea, putem enumera: stimularea mentală, reducerea stresului, acumularea de cunoștințe, îmbogățirea vocabularului, îmbunătățirea memoriei, dobândirea unor aptitudini de gândire critică, îmbunătățirea atenției și concentrării.

Descriere

Concursul va începe cu prezentarea regulilor de citire cu voce tare (punctuație, intonație și dicție), ulterior urmând proba de citit a unor pasaje cu grad de dificultate de la mediu la ridicat. Elevilor li se vor adresa întrebări care verifică gradul de întelegere a textului și gândirea critică.

Obiective/rezultate

  • Vor înțelege că cititul este o activitate bine venită de petrecere a timpului liber;
  • Vor deveni mai interesați în citirea cărților și vor pune sub semnul întrebării toate informațiilor primite fiind încurajați să treacă totul prin filtrul minții;
  • Vor învăța că și lectura poate avea campioni.

Info

  • Taxă: 10 de lei;
  • Durată: 1h;
  • Diplomă de participare.
Please follow and like us:

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: