Atelier de Storytelling

Atelier de Storytelling

De ce?

Atelierul încurajează dezvoltarea creativității și gândirii laterale a copiilor ajutându-i să vorbească corect și să scape de emoțiile generate de vorbitul în public. Întâlnirea de storytelling este un exercițiu menit să le arate copiilor că noi suntem singurii care ridicăm bariere mentale între noi și ceea ce ne dorim și tot noi suntem cei care le putem dărâma.

Descriere

Atelierul urmărește să acopere o serie de activități interactive sub formă de jocuri și exerciții care să stimuleze și să antreneze imaginația participanților. Copiii se vor distra cu jocuri ca „Desenează o poveste“, „Cascada râsetelor“, zarurile desenate, povestire în lanț, întrebări de bad word ire. Pe lângă acestea, vor face exerciții care să le stimuleze imaginația: creare de ghicitori, compunere de poezii, concepere de povești.

Obiective/rezultate

  • Vor învăța să gestioneze emoțiile generate de audiența formată din colegi;
  • Își vor învinge frica de a se exprima în public;
  • Vor descoperi că pot crea folosindu-se de imaginație.

Info

  • Taxă: 10 de lei;
  • Durată: 1h;
  • Diplome de participare.
Please follow and like us:

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: