Atelier de Pictură pe sticlă inversă

Atelier de Pictură pe sticlă inversă

De ce?

Familiarizarea celor mici cu formele de artă contemporană este esențială pentru stimularea creativității acestora. Încurajarea manifestării artistice a copiilor atrage majore beneficii în arii precum soluționarea problemelor și exprimarea liberă.

Descriere

Atelierul este structurat în două părți. În prima parte, încălzirea, copiii vor fi introduși în lumea picturii pe sticlă inversă și vor picta un model recomandat. În a doua parte a atelierului, experimentul artistic, fiecare participant va picta la liberă alegere.

Obiective/rezultate

  • Vor conștientiza importanța artei;
  • Vor stăpâni tehnica picturii pe sticlă inversă;
  • Vor crea o pictură pe sticlă inversă.

Info

  • Taxă: 30 de lei;
  • Durată: 1h;
  • Diplome de participare.
Please follow and like us:

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: