Atelier de Origami

Atelier de Origami

De ce?

Origami este o artă care permite oricui să realizeze obiecte din hârtie, activitate care facilitează dezvoltarea creativității și creșterea încrederii în propriile abilități. Pentru copii, practicarea acestei arte este o oportunitate excelentă pentru exersarea abilităților motrice, atenției, dezvoltării răbdării și a gândirii logice.

Descriere

Atelierul constă în introducerea artei plierii hârtiei, urmată de activități ghidate prin care copiii vor realiza bomboane, flori, broscuțe, bărcuțe, solnițe din hârtie colorată. La final, copiii vor primi materiale și instrucțiuni pentru crearea unor noi obiecte în colaborare cu familia.

Obiective/Rezultate

  • Vor dezvolta abilități motrice și li se va deschide apetitul pentru realizarea manuală a unor obiecte creative;
  • Vor învăța să aprecieze arta origami și vor fi mai deschiși la cunoașterea unor modalități noi de exprimare artistică;
  • Vor descoperi o activitate pe care o pot face în timpul liber.

Info

  • Taxă: 30 de lei;
  • Durată: 1h;
  •  Diplome de participare.

 

PLUS! Fiecare copil va lua acasă obiectele realizate în cadrul atelierului.

Please follow and like us:

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: