Atelier de Gătit interactiv Raw Vegan

Atelier de Gătit interactiv Raw Vegan

De ce?

Alimentația sănătoasă începe de acasă și de dimineață. Este necesar ca elevii să înțeleagă importanța alternării alimentației obișnuite cu cea raw vegan. Aceasta din urmă presupune eliminarea din regimul alimentar a tuturor produselor de origine animală, cât și a produselor încălzite peste 48°C. Dieta include: fructe și legume neprocesate, alune (toate speciile) și pastă de alune, cereale și germeni de cereale, semințe, uleiuri de plante, legume de mare, ierburi, ciuperci și sucuri proaspete.

Descriere

Atelierul debutează cu noțiuni de bază referitoare la dieta raw vegană. Apoi, vom pregăti un mic dejun sănătos format din apă înmiresmată, un fel principal și bomboane energizante. În timpul atelierului, elevii își vor utiliza și dezvolta abilitățile motrice fiind implicați 100% în toate activitățile de gătit.

Obiective/rezultate

  • Vor învăța că micul dejun este cea mai importantă masă din zi și că acesta trebuie să le furnizeze necesarul de energie;
  • Vor deveni mai receptivi și mai dornici să încerce alimente noi;
  • Vor învăța importanța organizării și igienizării mediului în care gătesc și mânâncă.

Info

  • Taxă: 30 de lei;
  • Durată: 1h;
  • Diplome de participare.

PLUS! Fiecare copil va lua acasă sau va savura la școală micul dejun pe care l-a pregătit.

Please follow and like us:

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: