Atelier de Experimente științifice

Atelier de Experimente științifice

De ce?

Copiii învață mult mai ușor concepte abstracte prin participarea la desfășurarea unor experimente demonstrative. Aceste activități le stimulează curiozitatea față de știință, le demonstrează utilitatea practică a învățării legilor fizicii și le crește încrederea în capacitățile lor de a manipula aceste cunoștințe și de a le aplica în activitățile lor zilnice.

Descriere

Atelierul se bazează pe desfășurarea unor mini-experimente cu tematică (mecanică, magnetism, termodinamică, electricitate, solubilitate etc.) adaptate grupei de vârstă a participanților. Fiecare participant va primi kitul omului de știință, care conține toate materialele necesare desfășurării experimentelor. Fiecare procedeu chimic și fizic va fi explicat pe înțelesul copiilor, iar la final aceștia vor primi și indicații scrise pentru repetarea experimentelor acasă și efectuarea unora noi alături de părinți.

Obiective/Rezultate

  • Vor dobândi un interes sporit pentru înțelegerea fenomenelor din științele naturii.
  • Vor înțelege cum pot fi aplicate în viața de zi cu zi cunoștințele acumulate la școală.
  • Vor căpăta încredere în propria abilitate de a înțelege concepte abstracte.
  • Vor învăța că este sănătos să întrebe de ce? de fiecare dată când sunt curioși.

Info

  • Taxă: 30 de lei;
  • Durată: 1h;
  • Diplome de participare.
Please follow and like us:

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: