Atelier de Educație financiară și antreprenorială

Atelier de Educație financiară și antreprenorială

De ce?

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Cambridge a demonstrat că obiceiurile și deprinderile legate de bani ale celor mici se formează de la vârsta de 7 ani, iar copiii cu vârsta de până la 5 ani pot înțelege concepte financiare ca economisirea și cheltuirea banilor.  Pentru a-i învăța pe cei mici independența financiară, putem începe chiar acum!

Descriere

Atelierul este menit să îi învețe pe cei mici importanța banilor prin recurgerea la jocul interactiv „Micuțul fermier“ desfășurat în cinci etape: 1. familiarizarea, 2. prezentarea oportunităților, 3. alegerea, 4. riscuri și 5. decizia finală și feedback.

Obiective/rezultate

  • Vor învăța cum să își chibzuiască banii;
  • Vor afla ce este costul de oportunitate;
  • Vor învăța cum să ia decizii calculate pentru viitoarele „investiții“;
  • Vor descoperi cum să genereze idei de afaceri, cultivându-și spiritul antreprenorial.

Info

  • Taxă: 20 de lei;
  • Durată: 1h;
  • Diplome de participare.
Please follow and like us:

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

“Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-au primit fetele de la Iepuras, este o carte frumos ilustrata si colorata, realizata in intregime de romani, in Romania.”

Citește întregul testimonial pe www.meseriadeparinte.ro

Please follow and like us:
Ana Maria Mitruș

“Recomand cu încredere și căldură această carte destinată îmbunătățirii și consolidării relației părinte-copil. Exercițiile propuse stimulează apropierea autentică și elaborarea unei baze de siguranță, repere fundamentale în creșterea și educarea unor copii sănătoși emoțional și conectați cu ei înșiși și cu ceilalți. “

Please follow and like us:

“Am citit povestea „Misterul din podul casei”, este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustrațiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur și simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă și vă sfătuiesc să vindeți cartea împreună cu niște dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.”

Please follow and like us: