Termeni şi condiţii

Depunem eforturi pentru menţinerea corectitudinii informaţiilor expuse pe Cutiuţa cu poveşti. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informaţii, Cutiuţa cu poveşti precizează că imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producatori.

De esemenea, unele caracteristici sau preţul produselor prezentate pe Cutiuţa cu poveşti, pot fi modificate de către Cutiuţa cu poveşti fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerenţa structurii informaţiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insă Cutiuţa cu poveşti face eforturi de a prezenta informaţiile cele mai relevante.

Promoţiile/ofertele prezente pe Cutiuţa cu poveşti sunt valabile în limita stocului disponibil.

SITE-ul poate conţine şi link-uri către alte site-uri. Cutiuţa cu poveşti nu este responsabilă de politica de confidenţialitate practicată de acestea precum şi de orice altă informaţie menţionată pe aceste site-uri.

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiţi cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înţelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează Cutiuţa cu poveşti, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Termenii şi condiţiile prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare.

CLIENT: reprezintă persoana care accesează Cutiuţa cu poveşti, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Termenii şi condiţiile prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare, ce iniţiază şi finalizează o comandă.

COMANDĂ: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului de către un CLIENT, ce intervine ca formă de comunicare între Cutiuţa cu poveşti şi CLIENT.

CONTRACT: reprezintă o COMANDĂ confirmată de către Cutiuţa cu poveşti, prin care Cutiuţa cu poveşti este de acord să livreze CLIENTULUI produse şi servicii, iar CLINETUL este de accord să efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENŢII acestui site sunt rugaţi să citească cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare. Termenii şi conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunîndu-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi UTILIZATORII/CLIENŢII.

Prin accesarea site-ului UTILIZATORII consimt să respecte termenii şi condiţiile prezentate precum şi legislaţia aplicabilă.