Un zburător fără pene

Zbrrr! O clipă de neatenție și puiul de dinozaur cade din cuib. Zburătorul novice e într-un maaare bucluc. Cu inima cât un purice, se îndreaptă rapid spre pământ. Începe o aventură contracronometru! Crezi că va reuși cineva sa-l salveze de la primejdie?

15.00 RON
  • Autor:Bianca Mocanu
  • Ilustrator:Evantia Dirna
  • Format:18/23
  • Anul publicatiei:2016
  • Category:Cărți cu dedicație

Descrierea cărţii

Tu ai auzit peripeția zburătorului fără pene?

 

Tony și Viky, doi pui de dinozaur pterodactil, abia așteaptă să învețe să zboare. Nerăbdător și încrezător în propriile forțe, Tony începe să dea din aripi, exersând câteva mișcări văzute la mama și tata.         Dintr-odată, se dezechilibrează și cade de pe stânca înaltă unde avea casa direct spre pământ. 

Se răsucește în aer și se zbate, însă impactul cu solul pare iminent. Începe să regrete că nu a ascultat sfaturile părinților lui, care îi spuneau că mai are nevoie de câteva cursuri pentru a învăța cu adevărat să zboare. Va reuși, oare, să iasă din încurcătură?

„Un zburător fără pene” îl aduce în prim-plan pe Tony, un personaj nostim, a cărui grabă îl pune într-o situație ce pare fără ieșire. Povestea puiului de dinozaur constituie un punct de plecare în dezvoltarea unei discuții mai ample în cadrul căreia copiii să fie încurajați să-și amintească propriile năzbătii, ce a condus la crearea lor și modul în care care au reușit să iasă din impas. 

Cartea este potrivită intervalului de vârstă 3-8 ani și conține pagini de colorat. 

Opinia psihologului

În curând

Recenzii literare

În curând

Testimoniale

În curând

Alte cărţi din aceeaşi categorie