Trambulina, bat-o vina!

O girafă balerină care sare-n trambulină,

Și o bufniță ciudoasă îi cam joacă ei o farsă!

Tina, brusc, a dispărut. Spune tu, ce-i de făcut?

Dar uite, uite-o că apare!

Se zărește mică-n zare

Pe-un meteorit călare!

Căci, ce-i oare mai special

Decât surfingul stelar?

Ai văzut așa ceva?

 

Nici eu, dar girafa da!

15.00 RON
  • Autor:Nicoleta Sibișan
  • Ilustrator:Amandine Bănescu
  • Format:A4
  • Anul publicatiei:2016
  • Category:Cărți cu dedicație

Descrierea cărţii

O girafă care face surfing stelar? O bufniță care își rupe o gheară sărind pe-o trambulină? Niște țânțari care discută despre mâncare? Luna are mustață și e vorbăreață? Pare de necrezut, dar orice este posibil în… „Trambulina, bat-o vina”!

O carte umoristică în versuri care prezintă o zi obișnuită din lumea unor animale neobișnuite. Un exercițiu de imaginație care va amuza copios și copiii, și adulții! Fiți pregătiți pentru glume la tot pasul, pardon, la fiecare vers, presărate cu referințe hazlii la Calea Lactee și o întâmplare nemaiauzită, nemaiîntâlnită, nemaipomenită!

 

Citește „Trambulina, bat-o vina!” și descoperă o lume jucăușă și prietenoasă cu copiii de peste 3 ani.

Opinia psihologului

În curând

Recenzii literare

Recenzie de Jovi de la filme-carti.ro

"Aș pune, în primul rând, cartea în rândul copiilor preșcolari, mai ales în ceea ce privește prima parte a cărții, care reunește versuri simple, cu rimă, ale Nicoletei Sibișan, cu ilustrației Amandinei Bănescu, având în centru o girafă ce dorește să sară cât mai sus cu trambulina, ”mulțumită” sfaturilor prietenei sale bufnița. Astfel, ajunge până în Lună și înapoi, prilej pentru mai multe animale să îi recunoască aventura și să se zbată pentru a o întoarce pe girafă de acolo. O parte pentru copii mici, așadar destul de nevinovată și, sper eu, pe placul lor..." Citește întreaga recenzie pe filme-carti.ro

Testimoniale

În curând

Alte cărţi din aceeaşi categorie