Echipa Cutiuţa cu poveşti

Autorii noştri

Pană acum s-au alăturat echipei noastre:

Ana-Maria Ştefan

Autor Cutiuţa cu poveşti

Mă numesc Ana-Maria Ştefan şi am ales să rămân veşnic un copil. Îmi place să scriu, să cânt, să citesc, să ascult ploaia şi să alerg ă vise. Sunt o tânară studentă, cu aspiraţii mari şi ţeluri de atins, precum a fost şi această carte. O recomand cu drag tuturor copiilor, dar şi celor cu suflet de copil, care refuză să crească. O aventură dulce, plină de distracţie, dar nu în ultimul rând, cu un caracter moralizator.

Simona Luncaşu

Autor Cutiuţa cu poveşti

Absolventă a Facultăţii de Sociologie-Psihologie din Bucureşti şi fostă jurnalistă în presa locală, la începutul anilor 2000 (perioadă în care a publicat şi volumele de reportaje Câmpina de altădată. Călătorie în timp, Câmpina de altădată. A doua călătorie în timp şi Câmpinenii şi închisorile lor), a activat ulterior în presa de sport, ca redactor la revistele Tenis Partener şi Golf Lifestyle, printre altele. După o perioadă în care a locuit în Littlehampton (UK) şi apoi la Praga, a revenit în ţară şi în prezent lucrează ca traducător şi redactor de carte la o prestigioasă editură din Capitală.

Ghidul autorului

În prezent, acceptăm manuscrise sau propuneri de manuscrise via e-mail, la adresa scriitor@cutiuta-cu-povesti.ro.
Dacă ai scris, sau ţi-ai dori să scrii, o poveste pentru copii cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, care are următoarele caracteristici:

  • este jucăuşă, antrenantă;
  • promovează interacţiunea cititorului cu textul, prin includerea de jocuri, întrebări etc;
  • are o latură informativ-educativă;
abia aşteptăm să ne contactezi!

În cazul în care ai deja o poveste pe care vrei să ne-o faci cunoscută, te rugăm să o trimiţi însoţită de formularul alăturat completat.

În cazul în care ai o idee pe care ai vrea să o dezvolţi într-o poveste, te invităm să ne trimiţi formularul alăturat completat.

Indicaţii suplimentare

Acceptăm manuscrise sau propuneri pentru oricare din categoriile din site, inclusiv tematice (Crăciun, Paşte, zile de naştere etc).
Manuscrisele trebuie să fie scrise la calculator, folosind Times New Roman, dimensiune 12, spaţiu între rânduri 1, salvate în extensia .doc.
Te rugăm să ai răbdare în aşteptarea răspunsului nostru şi te asigurăm că vei primi un răspuns de la noi în maxim 30 de zile lucrătoare de la trimiterea manuscrisului sau propunerii tale.
Te rugăm să ai în vedere că analizarea manuscrisului sau acceptarea propunerii tale nu reprezintă un angajament de acceptare spre publicare.
Apreciem efortul depus în vederea scrierii unei opere literare, aşa că te rugăm să evaluezi contextual un eventual răspuns negativ din partea noastră. În acelaşi timp, nu te descuraja! Respingerea unui manuscris sau a unei propuneri nu reprezintă respingerea unei viitoare colaborări.

Îţi mulţumim pentru interesul acordat proiectului nostru şi aşteptăm cu nerăbdare să ne inviţi în povestea ta!


Clienţi fericiţi

Cartea arăta foarte bine: grafică excelentă, hârtia foarte bună, prezentare de notă maximă. Povestea e frumoasă, atractivă, educativă, dar puţin aridă şi limbajul cam elitist pentru un copil mic . Acum, depinde cărei grupe de copii se adresează.Celor de 3-4 chiar 5 ani le vor fi necesare explicaţii suplimentare. şi parcă mai lipseşte ceva, un pic de căldură, fraza e cam rece pentru un copil, dar atâtea bunătăţi dulci compensează. Una peste altă, cartea e o reuşită şi sigur va avea success, iar eu sunt doar o babă cârcotaşă. Pup toată Cutiuţa cu poveşti şi sunt fanul numărul unu.

Paţurcă, Călăraşi, România

Am citit povestea "Misterul din podul casei", este o cartea tare bună! Mi-au plăcut ilustraţiile, calitatea foii folosite, coperta, iar povestea în sine m-a facut să merg să imi cumpăr dulciuri! Aventurile sunt pur şi simplu dulci! Cuvântul dexteritate trebuie înclocuit cumva întrucât este destul de greu pentru cei mici. Povestea este superbă şi vă sfătuiesc să vindeţi cartea împreună cu nişte dulciuri că sigur cititorul sau ascultătorul va avea nevoie de ele.

Tatiana Schaefer, Germania

Nu ezitaţi! Este o carte minunată pentru copii şi nu trebuie să lipsească din biblioteca nimănui!

Valentin Gheorghe, Bucureşti, România

Mi-a plăcut povestea foarte muuult! şi câte dulciuri! Abia aştept să citesc şi celelalte cărţi de la voi. îmi place ce scrieţi voi la Cutiuţă.

Rami Stănilă, Focşani